Programare online – preluare de la domiciliu

Acum este foarte usor sa traduci un document!

Ne contactezi telefonic, pe e-mail sau pe WhatsApp si ne comunici ce documente ai de tradus. Daca esti din Constanta si iti este la indemana te asteptam direct la sediul nostru. Dupa ce analizam succint volumul de munca iti comunicam un pret corect si avantajos. Avem preturi imbatabile si oferim servicii de inalta calitate. Pentru proiecte de amploare preturile se negociaza punctual, in functie de complexitate. Traducerile noastre au acuratete 100%!

Pasul 1
Ne trimiti documentele prin e-mail, pe WhatsApp sau folosind portalul wetransfer.com (pentru documente de dimensiuni ce depasesc 25 MB). Este preferabil ca documentele sa fie scanate. Daca nu aveti acces la un scanner si le fotografiati cu telefonul mobil, va rugam sa realizati aceasta operatiune cat de bine se poate pentru a asigura lizibilitatea documentelor. Este in avantajul ambelor parti!

Pasul 2
O data receptionate, documentele tale sunt examinate si urmeaza operatiunea de traducere efectiva. Daca intampinam probleme in procesarea lor te contactam telefonic. Oferim traduceri în 110 limbi și 220 combinații lingvistice. Traducatorii nostri sunt autorizati, au expertiza in domeniu si sunt gata sa faca fata oricarei provocari. Incercam sa finalizam traducerea ta in cel mai scurt timp posibil. La final, traducerea este verificata suplimentar pentru a elimina orice posibila eroare de redactare!

Pasul 3
Dupa ce traducerea ta este gata, te contactam telefonic pentru a stabilii modalitatea de plata si modul in care vei intra in posesia documentelor. Poti face plata in numerar la sediul nostru, cu card de credit sau prin transfer bancar, pe baza de factura proforma. Iti putem trimite traducerea in format pdf prin e-mail, WhatsApp sau pentru fisierele de dimensiuni mari utilizand portalul wetransfer.com. Daca doresti sa ridici traducerea fizic de la sediul nostru, printarea in 3 exemplare este GRATUITA indiferent de nr. de pagini!

Pasul 4
Ai nevoie de o traducere?
Nu mai sta pe ganduri, apeleaza la noi!

Recenzii

Next Previous
000
Limbi in care putem traduce
000
Acuratete
0000
Clienti multumiti
00000
Documente traduse

Printre clientii nostrii se numara: