Ai un telefon codat? Decodam orice marca in cel mai scurt timp la preturi fara concurenta!

Venim in sprijinul tau cu serviciul de decodare oficiala a telefoanelor mobile. Serviciul este furnizat de catre principalii producatori de telefoane mobile si de catre cele mai importante retele de telefonie mobile de pe intreg mapamondul. Procedeul de decodare este foarte simplu : ne contactezi telefonic, pe WhatApp, pe Facebook sau prin email si ne furnizezi codul "IMEI" al telefonului (International Mobile Equipment Identity) precum reteaua pe care este codat telefonul (ex. : Orange Franta). Verificam in bazele de date oficiale ale producatorilor de telefoane si ale furnizorilor de retele GSM disponibilitatea CODULUI DE DEBLOCARE si costul acestuia. Te contactam imediat sa iti comunicam daca codul este disponibil si cat costa furnizarea acestuia. Daca esti de acord cu costul aferent generarii codului procedam mai departe si demaram cele necesare pentru a il obtine. De obicei codul ne este comunicat in circa 1-10 zile lucratoare, in functie de model, retea si de tipul codarii. Dupa ce intra in posesia noastra, iti comunicam codul, il introduci in telefon si acesta se va debloca automat.

Va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

  1. Desi decodam peste 99% din terminalele codate, exista situatii (foarte rare) in care codul de deblocare sa nu poata fii generat (sau cel putin NU LA ACEL MOMENT).
  2. Pentru a afla codul IMEI al unui telefon tastati in meniul de apelare *#06# ATENTIE : Telefoanele DUAL SIM au 2 CODURI IMEI, va rog sa ni le furnizati pe amandoua!
  3. Nu toate telefoanele vandute prin operatori sunt codate in retea. Marci celebre, precum  grupul Xiaomi (MI, Redmi, Pocophone, Black Shark) , grupul BBK (oppo, vivo, OnePlus, realme) NU CODEAZA TELEFOANE! VA RUGAM SA VERIFICATI IN PREALABIL DACA TELEFONUL ESTE CODAT INAINTE DE A NE SOLICITA OBTINEREA UNUI COD DE DEBLOCARE!
  4. Nu toti operatorii de telefonie mobila vand telefoanele codate (chiar daca sunt marcile Apple, Samsung, Huawei). Spre exemplu, in Romania, doar Orange si Vodafone vand terminalele blocate in retea, DigiMobil si Telekom le vand FARA ACEASTA RESTRICTIE ACTIVATA.
  5. In cazul marcii Apple, nu se genereaza cod de deblocare. Deblocarea terminalelor Iphone consta in schimbarea statusului in serverele Apple din CODAT IN RETEA (LOCKED) in LIBER DE RETEA (NEVERLOCKED). Dupa solicitarea de decodare a unui terminal iPhone si realizarea acesteia de catre Apple pentru finalizarea operatiunii este necesara conectarea telefonului in cauza la aplicatia iTunes.

CONTACTEAZA-NE