Ai un MacBook cu probleme? Venim in ajutorul tau cu urmatoarele servicii:

  1. Diagnosticare MacBook (serviciu oferit GRATUIT).
  2. Testare componente (folosind echipamente profesionale specializate).
  3. Montare/inlocuire componente (H.D.D./S.S.D., memorie RAM, procesor, DVR-RW, display, tastatura, touchpad, modul wi-fi/bluetooth, baterie)
  4. Curatare de praf.
  5. Schimbare pasta termoconductoare la procesor sau placa video (pasta Artic Cooling, seria "MX").
  6. Reparare placa de baza (refacere bios, schimbare radiator/ventilator chipset, relipirea chipset-ului prin metoda "reballing", inlocuire baterie BIOS).
  7. Reparare placa video (refacere bios, schimbare radiator/ventilator, relipirea chip-ului video prin metoda "reballing").
  8. Consultanta in upgradarea MacBook-ului (serviciu oferit GRATUIT).
  9. Recuperare date H.D.D. defect.
  10. Instalare antivirus, devirusare, recuperare date criptate, actualizare/instalare drivere, actualizare BIOS, optimizare sistem de operare.

Nu ai timp sa vii cu MacBook-ul tau la noi? Venim noi la tine. Suna la 0767 233 240 si programeaza o vizita la domiciliu! Deplasarea este GRATUITA la fel si diagnosticarea, platesti doar reparatia propriu-zisa.

Vrei sa faci un upgrade? Consultanta este GRATUITA, in plus iti oferim DIN STOC, cu livrare IMEDIATA, componentele necesare upgrade-ului la preturi imbatabile, de importator! Montajul pentru piesele achizitionate de la PCMarket by BOGDAN COMPUTERS este GRATUIT!

Am incercat sa acoperim in 10 puncte structurate distinct mai sus toata gama de probleme care se poate ivi in folosirea unui MacBook. Daca totusi te confrunti cu o problema care nu se regaseste in nici unul dintre punctele de mai sus da-ne de stire si cu siguranta vom gasi rezolvare la problema ta.

CONTACTEAZA-NE