Reparatii calculatoare

Cel mai probabil s-a defectat placa de baza sau placa video. Te asteptam la noi pentru un diagnostic GRATUIT.
In cele mai multe cazuri de vina este sursa de alimentare. Poti veni cu el la noi, nu te costa nimic sa aflii daca aceasta este cauza.
De cele mai multe ori de la un ventilator care trebuie schimbat sau curatat de praf. Pentru a mentine calculatorul in parametrii optimi de functionare este nevoie ca la circa 6 luni sa fie schimbata pasta termoconductoare de la procesor si deasemnea calculatorul sa fie curatat de praf. Putem face acest lucru pentru tine la un pret avantajos.

Reparatii laptopuri

Cel mai probabil s-a defectat placa de baza sau placa video. Te asteptam la noi pentru un diagnostic GRATUIT.
In cele mai multe cazuri de vina este incarcatorul laptopului. Poti veni cu el la noi, nu te costa nimic sa aflii daca aceasta este cauza.
De cele mai multe ori de la ventilatorul procesorului care trebuie schimbat sau curatat de praf. Pentru a mentine laptopul in parametrii optimi de functionare este nevoie ca la circa 6 luni sa fie schimbata pasta termoconductoare de la procesor procesor/placa video si deasemnea sa fie curatat de praf. Putem face acest lucru pentru tine la un pret avantajos.

Reinstalare Windows

Nu, in nici un caz. Cel putin nu la noi. Inainte de a iti reinstala sistemul de operare iti salvam toate datele din toate partitiile si dupa reinstalare le transferam inapoi.
Cu singuranta nu. Licenta pentru sistemele de operare Microsoft Windows 8/8.1/10 OEM (indiferent de editie, nr. de biti, versiune) consta intr-un certificat atasat in UEFI (BIOS). Dupa ce iti reinstalam Windows-ul, acesta se va activa automat la prima conectare la internet.
Pe langa Windowsul in sine, iti instalam si ultimele update-uri pentru sistemul de operare respectiv, cele mai noi drivere, un pachet de utilitare gratuite precum si un pachet antivirus. In plus, iti actualizam BIOS-ul la ultima versiune tot GRATUIT. La final configuram Windows-ul pentru a functiona in parametrii optimi tinand cont de resursele hardware are calculatorului/laptopului tau.

Decodare telefoane

In particular la terminalele Apple pretul decodarii difera foarte mult in functie de operatorul de la care a fost achizitionat. Cu cat pretul telefonului in momentul achizitiei a fost subventionat mai mult de catre operator cu atat tariful decodarii este mai mare. Costul operatiunii de decodare este stabilit direct de catre Apple, decodarea se face direct din serverele acestora, statusul terminalului decodat in baza de date Apple se schimba din "LOCKED" in "NEVERLOCKED".
Da, fara probleme. Folosim doar metode oficiale de decodare, aprobate de producator, pe baza de coduri generate de catre acesta sau de catre operatorul de telefonie mobila in care terminalul este codat. Astfel, terminalul dumneavoastra este decodat (liber de retea) permanent.
Categoric nu! Acest probleme apar atunci cand sunt folosite metode neoficiale si neautorizate de decodare. Stati fara grija, dupa decodarea facuta la noi telefonul va functiona la fel ca inainte....doar ca va functiona in orice retea!